Nicolas De Grote

Afgelopen weekend zijn de Franse president Sarkozy en zangeres Carla Bruni met elkaar getrouwd. U moet zich al bijzonder in de feminatheek van Boon verdiept hebben, moest dat heuglijke nieuws u ontgaan zijn.

Dat de Franse leider de bescheiden gestalte heeft van zijn roemrijkste voorganger, is een publiek geheim. Dat zijn vriendin vrouw een modellencarrière achter de rug heeft, is dat allesbehalve. We mogen er met andere woorden van uitgaan dat Sarko nog net met zijn voetjes bij de pedalen van zijn gepantserde Citroën C6 kan en centimeters boven het dashboard uittoornt, wanneer hij achter het stuur zit. Terwijl Carla gezien haar lengte wellicht de voorkeur geeft aan een Berlingo of een Jumper-camionette. Het verschil in lengte tussen hem en haar moet hoe dan ook aanzienlijk zijn.

Bronnen op het internet spreken, onbetrouwbaar als ze zijn, van een verschil van 8 tot 19cm. Maar zelfs al gaan we uit van het kleinst mogelijke – en meest waarschijnlijke – verschil (Sarkozy: 1m68, Bruni: 1m76), Sarko’s ranke brunette blijft de grootste.

Toch lieten de media het voorbije weekend iets anders zien:

sarko.jpg fh070108c.jpg

4089749629.jpg art_large_278567.jpg

De truc met het voetbankje of het telefoonboek? Schoenen met hakken en de coiffeur van Kim Jong Il die ter hulp schiet? Zou Carla lichtjes door de knieën gaan zodat het grootste complex van manlief niet op de gevoelige plaat vastligt? Of zou Sarko gewoon even op zijn tippen gaan staan, zoals op deze Frans-Duitse top? ’t Zou niet de eerste keer zijn dat de president aan fotomanipulatie doet …

Advertenties

  1. Nu schrok ik toch wel even hevig bij de titel van dit bericht want ik ken een man die zo heet: Nicolas De Grote…
    Overigens een leuk postje. Mij doet die Sarko-mens aan Napoleon denken.

  2. ik herinner me nog dat ze ook Walter Capiau tijdens de legendarische uitzendingen van Hoger Lager op een klein verhoogje plaatsten, zodat de mannequins rondom hem niet torenhoog boven hem uitdeinden:))

  3. Mijn vader was kleiner dan mijn moeder, wat de fotograaf bij hun huwelijk deed besluiten een voetenbankje aan te rukken zodat hij net boven haar uit zou steken. Pre-fotoshoptijd 🙂
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: