Eerst!!

Kim Clijsters heeft groot gelijk dat ze geen pottenkijkers wenst op, wie weet, de mooiste dag van haar leven. Absoluut. De vraag is of het dit allemaal wel waard was. Of ze niet net ietsje beter uitgeslapen was als ze om 11u ipv om 6u was getrouwd. En of die mooiste dag van haar leven niet nog mooier was geweest, zonder de verdrukte angst in vele achterhoofden dat een ongenodigde gast de sterk beveiligde burcht in Bree zou binnendringen.

Vijf minuten maar, had ze voor aanvang op haar oprit kunnen verschijnen, met echtgenoot en zwarte bruidsjurk. Een paar kiekjes in ruil voor zorgeloosheid én dankbaarheid van haar fans.

Maar het mocht niet zijn, Kim en Brian lieten zich niet zien.

Wij van Lewisiana daarentegen lieten ons niet kennen, verschalkten de security en deden wat anderen onmogelijk achtten: we maakten een eerste exclusief portret van het kersverse bruidspaar, mét de beruchte zwarte jurk. Het lijkt wat geposeerd allemaal, maar dat is slechts schijn: diep in de nacht bleef Brian namelijk als laatste over na een spelletje stoelendans. Een moment dat door een zatte nonkel op de gevoelige plaat moest worden vastgelegd et voila, wij, hulpvaardig als we zijn, zagen onze kans schoon want de zatte nonkel was iets te zat om nog door het juiste gaatje van zijn kodak te kijken. Het resultaat is nu al geschiedenis.

Eat that, Dag Allemaal!

kimenbrian.jpg

Advertenties

 1. Bezitten jullie ook de rechten om de foto voor veel poen door te verkopen? 🙂

 2. Hehe, nice one Lou!

  Ik snap dat ze, al dan niet onder impuls van de papa, in alle sereniteit wil trouwen, maar er moet toch wel ergens een gulden middenweg te vinden zijn? Ik vind, eerlijk waar, dat ze het ergens wél verplicht is om zich te tonen aan haar fans en mensen die haar al jaren steunen, en op z’n minst ergens een klein verklaringske af te leggen, al was het maar 2 zinnetjes. (“Ja, ’t is echt keichique. Allee, ich moet gan voortdoen”).

  Dan kan ze nog trouwen zonder iemand anders bij, en een feest geven waar de security strakker is dan een sportbeha, maar geef de mensen tenminste een kans om een glimp op te vangen.

  Van dat elitair gedoe, ik word er mottig van…

 3. Lou

  @Harry: als’t voor in een folderke van de sossen is, regelen we wel een zacht prijsje 😉

 4. hopelijk ben je rijk genoeg, want de schadeclaim komt er zeker aan!:)
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: