Identiteitscrisis

Louke, dat is de grootste fan van de Fixkes en van Debby & Nancy op MySpace. Deze zondag zat ze naar ’t schijnt in dat laatste duo hun programma. En wel in de hoedanigheid van “Louke, onze grootste fan op MySpace”.

Surft u even mee? Weeweewee dot myspace dot com slash louke. Enter. U komt helaas niet op de myspacepagina van een klein, lief, schattig meisje terecht, zijnde de grootste fan van Debby & Nancy. Neen, http://www.myspace.com/louke, da ben ekik. Excuseer daarvoor.

Ooit – toen Lewisiana nog gesticht moest worden – was ik namelijk nog klein, lief en schattig genoeg om eveneens als Louke door het al dan niet virtuele leven te gaan. Die tijd ligt ver achter ons. Ondertussen ben ik even klein als Louis Theroux en even lief en schattig als Louis Tobback (omgekeerd had geen problemen opgeleverd), om ons even te beperken tot de vergelijkende trap der naamgenoten. Jammer genoeg willen ze dat bij MySpace niet geweten hebben. Eens Louke altijd Louke.

Voor de echte MySpace Louke moet u dus hier zijn. En voor Lewisiana niet hier, maar gewoon daar waar u zich nu reeds bevindt. Doe gerust alsof ge thuis zijt, trouwens.

Advertenties  Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s%d bloggers liken dit: