Blog van het jaar!

Jubelt danst en zingt, lewisiana.blogspot.com heeft een mooie 96ste plaats weggekaapt op de fel omstreden lijst met genomineerden voor “blog van het jaar” van Clickx Magazine. Aangezien het vierkoppige A-team, rebels en revolutionair als het is, zich van de lijst heeft laten schrappen, betekent dat zoveel als … een allerlaatste plaats! Applaus!!

Behalve mezelf wil ik dan ook graag mijn ouders bedanken voor hun eeuwige steun, want zonder hen had ik dit wellicht nooit kunnen verwezenlijken. Daarnaast ook een woordje van dank aan de trouwe schare fans die sinds het prille begin van mijn steeds groeiende succes altijd in mij zijn blijven geloven en natuurlijk ook aan de grote bezoekersaantallen die hier dagelijks passeren. Bedankt, jullie zijn geweldig!

Advertenties

  1. A-team? Schrappen? Allerlaatste plaats? Mis ik iets?

  2. Applaus en al. Je hebt het tenminste niet halfkoers opgegeven zoals die andere 4. De aanhouder wint.

  3. Lou

    Niet het Asfaltkernijn-team, kernijn, het spreekwoordelijke A-list-blogger-team (MV, Kerygma, Pietel, Volume12) dat zich liet schrappen van de lijst.

  4. Ik bedoelde ook die schrappers hoor. 😉

  5. yab

    Een prestatie om trots op te zijn! 96 is trouwens nog een mooier getal dan 50, want als je het op zijn kop leest, blijft het 96 en als je het van achter naar voor leest, krijg je 69. :-))
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: